Hatékony teherautó kölcsönzés

Posted on Posted in Uncategorized

Teherautó kölcsönzés

Nemrég örököltünk egy kis nyaralót a Velencei tó partjánál. Lementünk családostul megnézni, mert korábban sosem voltunk ott, egy teljesen távoli rokon váratlan öröksége volt ez. Így felkerekedett a kis család és lementünk megnézni a nyaralót Amint megérkeztünk rögtön láttuk, hogy itt bizony teherautó kölcsönzés lesz majd a megoldás, mert rengeteg kacat is kidobandó mindenféle volt a nyaralóban.

Teherautó kölcsönzés vidékre

Először is az volt a legnagyobb feladat, hogy feltérképezzük, hogy kell-e nekünk ez a nyaraló, ki fogjuk tudni-e használni a gyerekekkel, mert nagyon feszes életvitelünk van, rengeteg programmal és feladat özönökkel. Egy nyugodt hétvégi ebéd után összeült a család és átbeszélgettük, hogy kinek mi a véleménye erről. Jöttek, mentek az érvek és ellenérvek, de a végén egységes döntést hoztunk, hogy kell. Mert át tudjuk és akarjuk is alakítani az eddigi életünket, hogy ez a váratlan ajándék nyaraló ne vesszen el.

Ezért nekiálltam keresni egy teherautó kölcsönzés specialista céget a neten, hogy mégis, hogyan tudnak ebben nekünk segíteni.

Teherautó kölcsönzés profiktól

Igazán sok olyan céget nem találtam, akiknek mind méretben, mind vidéki útra kölcsönözhető autóik lettek volna. Egy tűnt nagyon jónak, és ez a www.hatarauto.hu cég volt. Miután sosem béreltünk még kocsit, nemhogy teherautót, ezért kértem tőlük egy személyes találkozó időpontot, hogy megismerjem mégis, milyen módon és feltételekkel működik ez a teherautó kölcsönzés Magyarországon.

Az irodában nagyon kedves emberek fogadtak, akik látva a teljes hozzá nem értésemet, lassan és érthetően kezdték el magyarázni egyáltalán a működésüket és hogy milyen kocsikból lehet válogatni. Amikor nagyjából felvázoltam nekik, hogy mekkora méretre gondoltam én, akkor ők kedvesen mosolyogva kijavítottak, hogy ezt nyugodtan felejtsem el, és legalább egy mérettel nagyobb kocsival kalkuláljak. Kérdeztem miért? Azt mondták, hogy amikor valaki bejön és teherautó kölcsönzés után érdeklődik, akkor a végén mindig kiderül, hogy alulkalkulálta a méretet, mert ő maga nem profi költöztető, aki egy kisebb méretű kocsiba is bele tudna pakolni.

Ezért a teherautó kölcsönzés során hagytam magam meggyőzni és azt a kocsit választottam, amit a profik javasoltak nekem. A feltételeik tökéletesek voltak, megnéztem a céget a neten, felhívtam egy barátomat, aki ráadásul ismerte is őket, úgyhogy meggyőződéssel béreltem ki a kocsit.

Hazavittem és a családnak már csak a pakolás menetrendjét kellett meghatározni. Ezt közös családi kupaktanács során határoztuk meg, hogy a teherautó kölcsönzés értelmet nyerjen, és minél előbb végezhessünk a feladattal. Természetesen barátok és a szélesebb család is besegített, a nagymamák hatalmas ebédeket főztek és végül is egy fantasztikus kaland lett a pakolásból és egy őrült jó hétvégét töltöttünk el, miközben kellemesen elfáradtunk a nyaraló kipakolása során. Mindenkinek javaslom a céget teherautó kölcsönzésre.